Despre noi

Continuum Learning este un proiect adresat tuturor celor care își doresc să învețe sau să aprofundeze limba engleză. Procesul de predare este unul modern, informal, care să corespundă nevoilor de comunicare actuale, încurajând dialogul în limba engleză și dezvoltarea vocabularului.

Cursurile se adresează atât copiilor cât și adulților, fiind adaptate nivelului de pregătire individual și sunt dezvoltate de specialiști cu experiență în domeniu. Echipa de profesori organizează materia și o personalizează pe baza curriculei, a specificului local și a tipologiilor cursanților.

În cadrul procesului de predare simulăm situatii reale de comunicare pentru acoperirea unei game largi de contexte sociale la care cursanții noștri să se adapteze cu ușurință – interviu, job, vacanță în afara țării, ieșire în oraș cu prietenii, participarea la conferințe, workshop-uri, sesiuni de public speaking.

Cursurile acoperă toate cele șapte module stabilite de Cadrul European de Referință pentru Limbile Străine și au ca suport manuale, caiete de activități și materiale audio-video ce aparțin unor edituri renumite la nivel internațional (Cambridge, Oxford, Pearson, Jolly Learning). Acestea sunt suplimentate de o varietate de fișe de lucru, jocuri, flashcard-uri, marionete, cărți de povești și exerciții desfășurate cu ajutorul tablei interactive.