ADULTI-01

Structura

Desp txt CT-05-16-32 ședințe (16 săptămâni de curs)

Fiecare dintre cele șapte module specifice cate unui nivel de cunoștințe se întinde pe durata a patru luni, cu incepere în februarie, iunie, octombrie.

Credem cu tărie că învățarea unei limbi străine nu se poate face în câteva săptămâni și că plata unor sume exorbitante de bani nu este direct proporțională cu cantitatea și calitatea cunoștințelor dobandite. Prin urmare, luând în calcul complexitatea procesului și necesarul de timp pe care trebuie să îl alocăm atât studiului independent, cât și celui din cadrul orelor de la centru, ne-am structurat cursurile  în șapte module ce înglobează cunoștințele necesare dobândirii unui nivel de cunoștințe. Aceste niveluri sunt stabilite conform Cadrului European de Referință pentru Limbile Străine și corespund urmatorului grafic:

Continuum Oferte site_Tabel_Piramida-02

Ce ne propunem?

Desp txt CT-05-01Indiferent de nivelul la care se află, prin simpla prezență la cursurile noastre fiecare cursant beneficiază de maximă expunere la limbă, astfel că orele se desfășoară exclusiv în limba engleză, cu excepția primelor patru saptamani din cadrul modulului “Beginner”. Suportul de curs include manual, caiet de activități și suport audio-video care au rolul de a motiva cursantul să deprindă cunoștințe generale de limbă și să își dezvolte în paralel abilitățile de citire, scriere, ascultare și vorbire necesare în cadrul unui interviu, al unei ședințe de afaceri, ieșiri în oraș cu prietenii sau unei călătorii în afara țării.

În procesul învățării ne bazăm pe participarea activă a cursanților noștri și considerăm că ipostaza ludică și simțul umorului sunt elemente de bază ale constituirii unei atmosfere relaxante, dar în același timp motivante. Astfel, parte importantă a timpului petrecut la centrul Continuum se desfășoară prin activități în echipe și de grup care au rolul de a contextualiza conceptele de gramatică și vocabular predate în fiecare lecție, dar și de a le recicla pe cale anterioare.

Procesul predare-învățare-evaluare este completat prin aplicarea de teste formative, care au scopul de a le conferi profesorului și cursantului un feedback al progresului acestuia din urmă și o adaptare a ritmului de predare. Evalurea sumativă are în vedere notarea de la 1 la 10 și eliberarea unui atestat de limbă în care se precizează nivelul la care cursantul se află la finalul celor patru luni.

Cum afli ce nivel ai?

Desp txt CT-05-02Centrul de limbi străine Continuum pune la dispoziția cursanților săi un test de plasament gratuit, în urma căruia veți fi încadrat într-unul dntre cele șapte niveluri de cunoștințe și plasat în grupa care vi se potrivește.

Examene Cambridge

Desp txt CT-05-03Prin înscrierea la unul dintre cursurile noastre beneficiați gratuit de pregătirea în vederea susținerii unui examen Cambridge. Astfel, la finalul fiecaruia dintre modulele Pre-Intermediate – Proficiency, cursanții noștri pot susține cinci examene Cambridge, în funcție de nivelul la care aceștia se află (vezi Ghid Examene Cambridge).

Oferte actualizate-04