Inscriere

Procedura înscriere

Desp txt CT-05-06

Am început înscrierile pentru cursurile de vară Continuum Learning! Și v-am pregătit o ofertă de nerefuzat: 1+1 GRATIS! Dacă te înscrii alături de un prieten la cursurile de engleză beneficiați împreună de o reducere de 50%. Atenție, locuri limitate!

Structura curs:

·         Durata unui curs este de 2.5 h de 2 ori pe săptămână (120 minute predare, 30 minute pauză)

Tarife:

·         1600 lei/ modul (4 luni) – grupa formată din 6-8 cursanți

·         1800 lei/modul (4 luni) – grupă formată din 3-5 cursanți

Modalități de plată

·         Integral la înscriere – reducere de 6%

·         2 rate – reducere 4%

·         8 rate

Pentru că reprezentăm un proiect definit, în primul rând, prin calitate, vă comunicăm că primul pas pe care trebuie să îl faceți atunci când vă propuneți învățarea unei limbi străine este realizarea faptului că acest nu se obține decât prin efort sistematic. Noi, cei de la Continuum, ne angajăm să vă oferim cele mai bune informații prin cele mai noi și interactive metode de predare, însă însușirea acestora se face, în ultimă instanță, prin lucru individual și susținut. De asemenea, garantăm evoluție de la un curs la altul, însă nu vă promitem că veți învăța limba engleză într-o săptămână! Suntem convinși că ați luat deja contact cu nenumăratele reclame nerealiste din domeniu și că nu v-au convins!

Fie că vă doriți să cunoașteți limba engleză la un nivel elementar, care să vă permită să comunicați cu ușurință într-un cadru informal, fie că viața profesională vă impune atingerea unui nou nivel de limbă engleză, suntem aici ca să ne adaptăm nivelului de cunoștințe pe care îl dețineți și ritmului în care le puteți asimila informațiile noi. Astfel, în cazul în care calitatea serviciilor prezentate pe site v-a convins, vă invităm la sediul de pe strada Washington pentru o scurtă vizită de prezentare a ofertelor noastre și a spațiului în care ne desfășurăm activitatea.

 

Procedura evaluare

Desp txt CT-05-11Deoarece ne dorim o repartizare cât mai corectă a cursanților noștri în grupele create în funcție de nivelul de limbă pe care aceștia îl dețin, vă propunem evaluarea cunoștințelor dumneavoastră. Aceasta constă în susținerea unui test de plasament gratuit, care acoperă toate cele șapte niveluri de cunoștințe recunoscute de CEFR și care, în funcție de nivelul la care vă aflați, poate dura între cinci și șaizeci de minute. Susținerea testului se anulează în cazul în care nu dețineți cunoștințe de limba engleză, caz în care veți fi automat repartizat/ă în grupa de începători.

Menționăm că, în cazul în care programul nu vă permite să vă prezentați la sediul Continuum pentru susținerea testului, puteți primi documentul scanat pe email, rugămintea noastră fiind ca dumneavoastră să îl printați, completați, scanați și trimiteți pe adresa hello@continuum-learning.ro în aproximativ 24 de ore de la momentul primirii acestuia.

Rezultatul testului se primește în aproximativ 24 de ore de la susținere, prin apel telefonic, urmând ca în aceeași zi să vă trimitem pe email documentul aferent testului corectat.  Mult succes!

Social Media
Parteneri

Oferte 

Desp txt CT-05-09

ADULTI-04