Cursuri pentru prescolari 3

Structura

Desp txt CT-05-01

-cursurile respectă perioada vacanțelor de Crăciun și Paște.

-72 de ședințe (36 săptămâni de curs).

Întrucât studiile ultimilor ani arată că  însușirea unei limbi străine se face cu atât mai bine cu cat procesul este început la o vârstă cât mai fragedă, considerăm perioada preșcolarității ca fiind ideală pentru începerea învățării unei limbi străine.

Aceasta este etapa în care cei mai mulți dintre elevi învața folosindu-se de memoria vizuală, iar noi venim în sprijinul lor cu flashcard-uri, puppets, cărți de povești. Nu neglijăm, însă, nici memoria auditivă: cadrele didactice Continuum întâmpină etapa dezvoltării citirii fluente prin acordarea unei importanțe majore sunetelor corespunzatoare fiecărei litere; începem, astfel, studierea alfabetului în funcție de frecvența utilizării sunetelor și a literelor în vorbire și scriere, și nu neaparat bazându-ne pe ordinea clasică a acestora. Nu în ultimul rand, este vârsta la care iubim să ne mișcăm, motiv pentru care orele de curs din cadrul Continuum implică dans, scenete, vizionarea de filmulețe urmată de jocuri de rol, exerciții ce necesită deplasarea la tabla interactivă , o varietate de jocuri de echipă și de grup etc.

Cum afli ce nivel are copilul tău?

Desp txt CT-05-02

Centrul de limbi străine Continuum pune la dispoziția cursanților ce vizează nivelul preșcolar un test de plasament gratuit, în urma căruia copilul dumneavoastră va fi încadrat într-unul dntre cele două niveluri de cunoștințe și plasat în grupa care i se potrivește.

Ce ne propunem?

Desp txt CT-05-03

Dobândirea cunoștințelor de uz general al limbii engleze și instaurarea unui atmosfere relaxate și stimulante la ore. Aducem la viață personaje memorabile din manuale ce aparțin unor edituri prestigioase la nivel mondial cu scopul de a dobândi cunoștințe din interiorul și din afara sălii de clasă. Dezvoltăm abilități de pronunție/vorbire, ascultare, scriere, citire și ne distrăm permanent pe baza DVD-urilor interactive ce însuflețesc limba engleză, așa că nu fiți surprinși dacă celor mici le va fi uneori imposibil să nu reia parte din activitățile de la centru și acasă.

Oferte actualizate-01