Cursuri pentru juniori 2

Desp txt CT-05-04

-cursurile respectă perioada vacanțelor de Crăciun și Paște.

-72 de ședințe (36 săptămâni de curs).

 

Ciclul primar debutează cu clasa pregătitoare, perioadă în care devenim încrezători în abilitățile noastre de scriere și citire. Profesorul poate, astfel, introduce noțiuni simple de gramatică, asigurându-se că dezvoltarea vocabularului se face de la o ședință la alta. Pe tot parcursul acestei etape (începând cu clasa pregătitoare și terminând cu clasa a patra) elevii își dezvoltă abilități de citire, scriere, ascultare și vorbire în limba engleză, devenind independenți în procesul de comunicare și putându-se descurca în afara sălii de clasă, a familiei, prietenilor și chiar în afara țării. Continuam, așadar, învățarea cu ajutorul flash card-urilor, a marionetelor, citim cărți de povești, intrăm în pielea personajelor ajutați fiind de cântece, scenete, jocuri de rol, vizionăm filmulețe tematice urmate de jocuri individuale, de echipă și de grup.

 

Ce ne propunem?

Desp txt CT-05-06

Clasa 0: Este momentul în care facem trecerea de la ciclul preșcolar, dedicat în mare măsură familiarizării cu sunetele limbii engleze, recunoașterii acestora în materiale audio și asocierea sunetului cu litera care îi corespunde, la ciclul primar, în care ne focusăm pe îmbinarea activităților de receptare cu cele de producere. Ne distrăm, astfel, reușind să scriem cuvinte și propoziții scurte, menținând cursul firesc al familiarizării cu limba engleză printr-o expunere cât mai mare la aceasta.

Clasa I: Învățarea integrată și reciclarea noțiunilor de bază asimilate până în acest moment pentru a ne construi încrederea în propriile forțe; simultan, adăugăm cu fiecare ședință noțiuni noi de gramatică și vocabular pe care le fixăm cu ajutorul exercițiilor de comunicare în perechi și grup; fiecare activitate are ca punct de plecare expunerea la limba: povești amuzante și materiale audio-video cu vorbitori nativi de limba engleză.

Clasele a II-a, a III-a, a IV-a: Parcurgerea unei planificări care să mențină aprinse interesul elevilor și atmosfera jovială de la ore, la finalul cărora cei mici să își însușească cunoștințele de limba engleză nivel A1-A2 (conform CEFR), cu posibilitatea susținerii a trei examene Cambridge și a obținerii diplomelor Starters/ Movers/Flyers.

Procesul predare-învățare-evaluare este completat prin aplicarea de teste formative, care au scopul de a le conferi profesorului și elevului un feedback al progresului acestuia din urmă și o adaptare a ritmului de predare. Evalurea sumativă are în vedere notarea de la 1 la 10 și eliberarea unui atestat de limbă în care se precizează nivelul la care cursantul se află la finalul anului de studiu.

Cum afli ce nivel are copilul tău?

Desp txt CT-05-07

Centrul de limbi străine Continuum pune la dispoziția cursanților ce vizează nivelul primar un test de plasament gratuit, în urma căruia copilul dumneavoastră va fi încadrat într-unul dintre cele patru niveluri de cunoștințe și plasat în grupa care i se potrivește.

 

Examene Cambridge

Desp txt CT-05-08

Prin înscrierea la unul dintre cursurile noastre de nivel primar beneficiați gratuit de pregatirea  copilului dumneavoastră în vederea susținerii unui examen Cambridge.

Oferte actualizate-02