seniori

Structura

Desp txt CT-05-09

Cursurile respectă perioada vacanțelor de Crăciun și Paște, fiind formate din 72 de ședințe (36 săptămâni de curs).

 

Ciclul gimnazial, ce cuprinde clasele V-VIII, vizează nu doar dezvoltarea cunoștințelor lingvistice, ci și a abilităților complexe de receptare și producere:

 

  • de reading (citim pentru a extrage ideea principală a unui text, a ne focusa pe detalii, a identifica atitudini, stări);
  • de listening (identificăm atitudinea, starea, părerea vorbitorului, acordul sau dezacordul dintre mai mulți vorbitori; ne focusam fie pe ideea principală, fie pe detalii);
  • de writing (învățăm să scriem povești, articole, review-uri de filme/cărți, eseuri, scrisori/email-uri formale și informale);
  • de speaking (interacționăm cu vorbitori de aceeași vârstă, ne dezvoltăm de la an la an contribuțiile din cadrul unui discurs și învățăm cum să ne organizăm speech-ul, ne exprimăm acordul/dezacordul cu privire la o temă, speculăm, sugerăm, evaluăm, justificăm decizii).

 

Procesul predare-învățare-evaluare este completat prin aplicarea de teste formative, care au scopul de a le conferi profesorului și elevului un feedback al progresului acestuia din urmă și o adaptare a ritmului de predare. Evalurea sumativă are în vedere notarea de la 1 la 10 și eliberarea unui atestat de limbă în care se precizează nivelul la care cursantul se află la finalul anului de studiu.

Ce ne propunem?

Desp txt CT-05-11

Învățarea integrată și reciclarea noțiunilor asimilate până în acest moment și adăugarea cu fiecare ședință de noțiuni noi de gramatică și vocabular pe care le fixăm cu ajutorul exercițiilor de comunicare în perechi și grup; fiecare activitate are ca punct de plecare expunerea la limbă: povești amuzante și materiale audio-video cu vorbitori nativi de limba engleză.

Parcurgerea unei planificări care să mențină aprinse interesul elevilor și atmosfera jovială de la ore, la finalul cărora seniroii noștri să își însușească cunoștințele de limba engleză nivel A2-B2 (conform CEFR), cu posibilitatea susținerii a trei examene Cambridge și a obținerii diplomelor KET for School/ PET for School/ FCE for Schools.

Cum afli ce nivel are copilul tău?

Desp txt CT-05-13

Centrul de limbi străine Continuum pune la dispoziția cursanților ce vizează nivelul primar un test de plasament gratuit, în urma căruia copilul dumneavoastră va fi încadrat într-unul dntre cele patru niveluri de cunoștințe și plasat în grupa care i se potrivește.

 

Examene Cambridge

Desp txt CT-05-14

Prin înscrierea la unul dintre cursurile noastre de nivel primar beneficiați gratuit de pregatirea copilului dumneavoastră în vederea susținerii unui examen Cambridge.

Oferte actualizate-03